menu
Színek
YKB 30 ODYSSEY

Hotswap kompakt mechanikus RGB billentyűzet

  1. Könnyű kapcsolócsere
  2. Vezeték nélküli és vezetékes kapcsolat
  3. Gateron G Pro 2.0 Yellow kapcsolók
  4. letölthető szoftver
Színek

Precizitás és széleskörű testreszabási lehetőségek

Ismerje meg az ODYSSEY-t - a billentyűzetfejlesztés csúcsát. Ez a csúcsminőségű, 75%-os kiosztású, hotswap mechanikus billentyűzet újradefiniálja a gépelési kényelmet és a felhasználói testreszabhatóságot. Az ODYSSEY minden elemét a legapróbb részletekig gondosan megterveztük, és ez a billentyűzet a stílus, a teljesítmény és az innováció zökkenőmentes kombinációja. A Gateron G Pro 2.0 Yellow mechanikus kapcsolókkal, amelyek rendkívül sima leütésükről és megbízhatóságukról híresek, az ODYSSEY billentyűzet minden billentyűleütése élvezetes. Az ODYSSEY egyedülálló a forradalmi hotswap csatlakozóknak köszönhetően, amelyek lehetővé teszik a kapcsolók egyszerű cseréjét forrasztás nélkül. Ez azt jelenti, hogy a gépelést menet közben is módosíthatja, akár a lineáris kapcsolók azonnali kapcsolását kedveli játékhoz, akár az érintőkapcsolók pontos visszajelzését hosszú távú gépeléshez.


Elegancia és hatékonyság: Briliáns helytakarékosság az ODYSSEY-vel

Ismerje meg a helytakarékos kialakítás megtestesítőjét - az ODYSSEY billentyűzetet kompakt, 75%-os testelrendezéssel. Ez a billentyűzet kompromisszumok nélküli hatékonyságot kínál, és a funkcionalitás határait feszegeti, miközben értékes helyet takarít meg az íróasztalán. Az ODYSSEY-t úgy tervezték, hogy az összes alapvető billentyűzetfunkciót kisebb méretben kínálja, így zökkenőmentesen illeszkedik a modern munkahelyekhez, diákszállásokhoz és kreatív terekhez. Az innováció azonban nem csak a méretről szól - készüljön fel a váratlan dolgokra. A jobb felső sarkot egy gondosan megmunkált fémgomb díszíti, amely a kifinomult ízlés érzetét kelti. Ez a vezérlő azonban több mint egy vizuális elem; a hang azonnali vezérlését is lehetővé teszi. Gazdagítsa a multimédiás élményt a hangerő és a lejátszás/szünet vezérlésével; a hangot csak egy csavarással vagy ennek a vezérlőnek a megnyomásával szabályozhatja. Az ODYSSEY nemcsak a munkahelyi rendhez járul hozzá, hanem egy csipetnyi eleganciát is tartogat, hogy felkeltse a kíváncsiságot és újradefiniálja a funkcionalitást.


Zökkenőmentes kapcsolódás, korlátlan szabadság: Az ODYSSEY három csatlakozási módja

Élvezze a konnektivitást az ODYSSEY három forradalmi üzemmódja révén. Ez a billentyűzet nem csak egy eszköz; ez a digitális világának a kiterjesztése, amely zökkenőmentesen alkalmazkodik az igényeihez. Az ODYSSEY három csatlakozási lehetőséget kínál, amelyek megváltoztatják a kényelem definícióját. Használja ki a vezetékes kapcsolat nagy teljesítményét a villámgyors válaszidő érdekében intenzív játék vagy nagy intenzitású feladatok során. Élvezze a vezeték nélküli szabadságot a mellékelt 2,4G USB-modullal, amely stabil, késleltetésmentes kapcsolatot biztosít. A mobilitást kedvelők számára pedig az ODYSSEY Bluetooth-csatlakozásának köszönhetően több eszközzel is párosítható, és zökkenőmentesen válthat laptopja, táblagépe és okostelefonja között.


Ébressze fel a képzelőerejét: Gyönyörű RGB háttérvilágítás

Készüljön fel, hogy lenyűgözi az ODYSSEY fantasztikus RGB háttérvilágítása. Minden kulcs egy végtelen lehetőségeket rejtő vászon, amely készen áll arra, hogy képzeletének színeivel megfesse. A fejlett ODYSSEY szoftvernek köszönhetően szabadjára engedheti fantáziáját, és a stílusához és hangulatához igazíthatja a dinamikus fényhatásokat. Az RGB háttérvilágítás a monokróm fény finom eleganciájától a több színárnyalatból álló hullámok igéző táncáig fokozza az írás élményét, és vizuális remekművé varázsolja a munkaterületet.


A ön parancsaid, az ön módszerei: Használja ki a páratlan testreszabási lehetőségeket

A fejlett ODYSSEY szoftvercsomaggal teljes hatalmat kap a billentyűzete felett. A billentyűk újrakiosztásának, az összetett makrók programozásának és a háttérvilágítás beállításainak finomhangolásának lehetőségével a billentyűzetet a saját munkamódszerének és preferenciáinak megfelelően alakíthatja át. Hozzon létre ötletes gyorsbillentyűket, amelyek racionalizálják a feladatokat, és új hatékonysági szinteket nyitnak meg. Akár kreatív szakember, aki zökkenőmentes billentyűparancsokat igényel, akár játékos, aki a másodperc tört része alatt előnyre vágyik, az ODYSSEY lehetővé teszi, hogy megteremtse személyes vezérlési tartományát.


A hangok szimfóniája: Az ODYSSEY bájos akusztikája

Nemcsak az ODYSSEY figyelemre méltó teljesítménye, hanem a lenyűgöző hangprofilja is magával ragadja Önt. Minden egyes billentyűleütés mély, nyugtató hanggal rezonál, szimfóniát hozva létre a gépelési élmény fokozása érdekében. A titok a gondos tervezésben és kivitelezésben rejlik - az ODYSSEY több, stratégiailag elhelyezett habbetéttel büszkélkedhet. Ezek a habbetétek akusztikai csillapítóként szolgálnak, elnyelik a túlzott rezgéseket és minimalizálják a zavaró zajt okozó rezonanciákat. Az eredmény? Egy olyan billentyűzet, amelyen nem csak remekül lehet gépelni, de úgy is szól, mint egy precíziós zenekar, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy elmerüljenek a munka vagy a játék ritmusában. Akár író, aki a tökéletes környezetet keresi, akár játékos, aki hangzásjavításra vágyik, az ODYSSEY mély és gazdag hangprofilja páratlan hangélményt ígér.


Korlátlan teljesítmény és tartósság

A hatékony ODYSSEY akkumulátor-rendszer használata új szintre emeli a vezeték nélküli képességeket. Ez a billentyűzet beépített akkumulátorral rendelkezik, amely akár 240 órás használatot tesz lehetővé kikapcsolt háttérvilágítással. Mostantól anélkül léphet be a termelékenység vagy a játék világába, hogy állandóan az újratöltésre kellene gondolnia. Akár az asztalon, akár útközben küzd a határidőkkel, az ODYSSEY mindig biztosítja a kapcsolatot, a produktivitást és a teljes ellenőrzést. Üdvözöljük az összekapcsolhatóság jövőbeli világában - ahol a sokoldalúság találkozik a rugalmassággal.
 
YKB 30 ODYSSEY
Csatlakozás: Bluetooth 5.0 / 2.4G / Vezetékes
Csatlakozó: USB-C
Kapcsoló típusa: Gateron G Pro 2.0 Yellow (cserélhető)
Kapcsoló típusa: Lineáris
Kapcsoló aktiváló erő: 50 ±15 gf
Kapcsoló teljes útja: 4,0 mm
Kapcsoló aktiválás: 2,0 ±0,6 mm
Kapcsoló élettartam: 80 millió ütés
Billentyűk: 82
Anti Ghosting: N-Key Rollover
Háttérvilágítás színe: Teljes RGB 16,8 millió szín
Névleges bemenet: DC 5V / 350mA
Max. adóteljesítmény 2,4 GHz – 2,4835 GHz frekvencián: 3,2mW
Beépített akkumulátor: 4000 mAh (Lítium)
Működési idő: akár 240 óra (háttérvilágítás nélkül)
Méretek: 330,7mm x 138,6mm x 41mm
Kábel hossza: 1,8 m (cserélhető USB-C – tartozék)
Anyag: ABS/fémötvözetek
Billentyűzet súlya: 922 g

Letölthető

Megfelelőségi nyilatkozat Letöltés
Használati utasítás Letöltés
Képek Letöltés
Software Letöltés