menu
Színek
YCU 231 BE

Adat- és töltő LED kábel - microUSB

  1. Ellenálló anyag
  2. Elegáns és praktikus
  3. Akár 480 Mb/s sebesség
Színek

SZÍNEKKEL TELI TÉR

Különleges kábel, amely segít egyszerűsíteni a mindennapi teendőket. Fő előnye a kábelt borító LED-diódák. Rögtön a csatlakoztatás után (legyen az a számítógép vagy a konnektor) áramlani kezd benne a fény, amely minden megszokott helyiségből varázslatosan fénylő mágikus helyet varázsol. A világítás intenzitása az áram erősségétől függően módosul, és teljes feltöltöttség esetén automatikusan kikapcsol.
 

Micro USB port 

A micro USB porttal viszonylag gyakran összefuthatunk mobil és egyéb elektronikai eszközökön. A 2010 -es évek egyik legelterjedtebb csatlakozó típusa volt. Korlátozottságai ellenére még napjainkban is kedvelt típus, habár lassabb adatátvitelt vagy készülék töltést biztosít.
 

USB 2.0 

Napjainkban már többféle USB szabvány létezik, ha külsőjükben nincs is nagyobb felelhető különbség. Az USB szabvány fogja meghatározni kábel teljesítési sebességét és funkcióját. A 2001 óta használatban került szabvány már ikonikussá vált az elektronika területén, ezt nevezik USB 2.0-nak, amit számos készülékeken megtalálunk. Az USB 2.0 480 Mbit/s-os adatátviteli sebességet biztosít a felhasználók számára.  

YCU 231 BE

Specifikáció:

 
Kábel típus:  töltő-, és adatkábel
1. csatlakozó: USB 2.0
2. csatlakozó: microUSB
Csatlakozó anyaga:  alumínium 
Kábel borítás:  ABS / PVC
Adatátviteli sebesség:  480 Mb/s
Áramerősség: 2.1 A
Hosszúság: 1,0 m
Szín: kék

Letölthető

Képek Letöltés