menu
Színek
YMS 3600BK

MARKSMAN moduláris vezetékes gamer egér

  1. Cserélhető kapcsolók és burkolatok
  2. Teljesen programozható egér
  3. Állítható RGB háttérvilágítás
Színek

Kailh a Huano

A Kailh kapcsolókkal vagy akár a cserélhető Huanoval együtt hibátlan használati élményt nyújt.
Další
Zpět
Kailh a Huano

Cserélhető burkolatok

A MARKSMAN egy vezetékes gamer egér, moduláris, kapcsolócsere opcióval, valamint levehető elülső és hátsó felső burkolattal. Második kapcsolókészletet is tartalmaz, de bármelyik kapcsoló használható. A cserélhető fedelek is a csomag részét képezik, egy rövidebb és egy hosszabb készlet, hogy tökéletesen illeszkedjenek a felhasználó kezéhez.
Další
Zpět
Cserélhető burkolatok

GAMER EGÉR ÉLESLÖVÉSZEKNEK

Ha dobogóra akarsz állni egy e-sport mérkőzésen, vagy sikeres akarsz lenni az egyjátékos küldetésekben, megéri pontos találatokat adni. A MARKSMAN YENKEE YMS 3600BK moduláris gamer egér érzékeny PIXART 3327 érzékelővel rendelkezik, amely akár 12400 DPI érzékenységgel, 30 G gyorsulással és extra gyors 1000 Hz-es válaszidővel tudja követni kezed minden mozdulatát. Az ellenségnek esélye sincs. A gombok ideális válaszideje érdekében az egér moduláris rendszere lehetővé teszi a kapcsolók cseréjét. A csomagban Kailh és Huano típus áll rendelkezésre, de személyes ízlésednek megfelelően mást is használhatsz.


KAPCSOLÓDÁS A JÁTÉKBERENDEZÉSHEZ

Az ingyen letölthető számítógépes alkalmazásnak köszönhetően lehetőséged nyílik módosítani az egér különböző programozható funkcióit. Például ott a látványos RGB háttérvilágítás, amely színekkel tölti meg a szobádat, vagy a gombok megnyomásakor végrehajtott műveletek. A MARKSMAN YENKEE YMS 3600BK egér kábeles csatlakozásával számos problémának elejét veheted. Nincs hosszadalmas párosítgatás, csak csatlakoztasd az USB-kábelt a PC-hez, Xbox vagy PlayStation konzolhoz avagy a tablethez, és már játszhatsz is. Ráadásul elemre sincs szükség, mivel a kábel a tápellátást is biztosítja.


MODULÁRIS RENDSZERŰ EGÉR

A moduláris rendszer lehetővé teszi, hogy az egér fizikai elemeit testre szabhasd. Az említett kapcsolókon kívül kicserélheted az egér elülső és hátsó borítását is. A MARKSMAN YENKEE YMS 3600BK gamer egér csomagjában egy hosszabb és egy rövidebb változatot kapsz színes kivitelben, és kipróbálhatod, melyik illik jobban a kézformádhoz és a személyes stílusodhoz. A borítások speciális felületkezeléssel rendelkeznek, amely részben megakadályozza az izzadást, így nem kell aggódnod amiatt, hogy a túlzott nedvesség károsítja az egeret. Játssz kedvedre a MARKSMAN moduláris gamer egérrel.
 
YMS 3600BK

Műszaki adatok:

Gombok száma: 6
Csatlakozás: USB C - USB A
Érzékelő: Pixart 3327
Felbontás: ≤ 12400 DPI
Az érzékelés frekvenciája: 125/250/500/1000Hz
Gyorsulás: 30G
A kábel hossza: 1,8 m (fonott)
Méretek: 124 x 66,1 x 40-től 119 x 66,1 x 40 milliméterig, a választott felső fedelektől függően
Tömeg: 67 g, a kábel súlya nélkül

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Képek Letöltés
Software Letöltés