menu
Színek
YCU COIL GY

Spirál USB kábel mechanikus billentyűzetekhez

  1. Stílusos színvilág és prémium minőség
  2. Professzionális dupla kábelburkolatok
  3. Prémium 5-pólusú Aviator csatlakozó
Színek

Ne elégedj meg az átlagossal

A játékperifériák már rég nem csak a minőségről szólnak, hanem a stílusról is. Mindenki szeretné a legapróbb részletekig berendezni a játékkuckóját. Az ilyen játékosoknak hoztuk el a YENKEE abszolút újdonságát - egy spirál USB kábelt mechanikus billentyűzetekhez. A professzionális duplakábeles köpenyek garantálják a biztonságot és a nagyon hosszú élettartamot.

Szórakozz!

Kiegészítőket keresel a számítógépedhez, és szeretnéd, hogy a színpaletta tekintetében minden tökéletesen össze legyen hangolva? Hát persze hogy szeretnéd! Válaszd ki a mechanikus billentyűzetekhez való tekercselt profi kábelek színstílusainak egyikét, és emeld új szintre a dizájnt. A vezetékhüvely és a csatlakozók színei tökéletesen illeszkednek egymáshoz, hogy fokozzák az egész játékberendezés egyedi megjelenését.

Minőség előítéletek nélkül

A dizájn remek, de mit nyernénk vele, ha nem járna kéz a kézben az első osztályú minőséggel. A Yenkee spirál USB kábele mechanikus billentyűzetekhez kiváló minőségű rézhuzalból készült, amely a nagyobb rugalmasság és tartósság érdekében dupla burkolattal van ellátva. A prémium kábel két részét egy gyorscsatlakozós 5-tűs Aviator csatlakozó köti össze, amely egyedi megjelenést és optimális adatátvitelt biztosít. Műszaki adatok: USB A/C, UNIVERSAL, PREMIUM COATING, 5-tűs GX16, 28AWG.
YCU COIL GY

Specifikáció

Kábel 28AWG
Csatlakozó USB A / TYP C
Csatlakozó 5-tűs GX16 Aviator
Belső kábelfonat PP
Külső kábelfonat PET
A csavart rész átmérője 25mm
A csavart rész hossza 140mm
A kifeszített kábel hossza 3,5m (2 m + 1,5 m)

Letölthető

Képek Letöltés