menu
Színek
YCU 301 GY

Adat-, és töltő kábel - USB-C

  1. Prémium minőség
  2. USB-C csatlakozó
  3. Alumínium csatlakozók
Színek

USB 2.0 

Napjainkban már többféle USB szabvány létezik, ha külsőjükben nincs is nagyobb felelhető különbség. Az USB szabvány fogja meghatározni kábel teljesítési sebességét és funkcióját. A 2001 óta használatban került szabvány már ikonikussá vált az elektronika területén, ezt nevezik USB 2.0, amit számos készülékeken megtalálunk. Az USB 2.0 480 Mbit/s-os adatátviteli sebességet biztosít a felhasználó számára.  
 

USB C csatlakozó 

Az USB-C csatlakozó napjainkban kezd elterjedni, Kialakításának köszönhetően nem csak egyféleképpen csatlakoztatható a készülékhez, mint például a micro USB csatlakozó esetén. Méretileg megegyezik az elődjével, de mindkét irányba tud tölteni, és bizonyos esetekben együtt jár az úgynevezett USB PD-vel (USB Power Delivery) technológiával, aminek köszönhetően a töltési teljesítmény magasabb
 

ABS borítás a tartósság érdekében

Egy nagy szilárdságú erős ABS borítású kábel. Nagy tisztaságú, oxigénmentes tiszta rézhuzalos kialakítás, kis ellenállás és nagy vezetőképesség jellemzi. A kábel kiváló, prémium minőségű, környezettudatos alapanyagokból készült, szigorú ellenőrzés mellett. Ideális választás, ha stabil adatátviteli sebességet szereted.
YCU 301 GY

Specifikáció:

Kábel típus:  töltő-, és adatkábel
Csatlakozó: USB A 2.0
Csatlakozó: USB C
Csatlakozó anyaga:  alumínium csatlakozók 
Kábel borítás: ABS / nylon
Adatátviteli sebesség:  480 Mb/s
Teljesítmény: max. 60 W
Áramerősség: 3 A
Hosszúság: 1,0 méter
Szín: szürke

Letölthető

Képek Letöltés