menu
Színek
YCU 222 BSR

Adat- és töltőkábel microUSB

  1. Prémium minőség
  2. Elegáns és praktikus
  3. Alumínium csatlakozók
Színek

Micro USB port 

A micro USB porttal viszonylag gyakran összefuthatunk mobil és egyéb elektronikai eszközökön. A 2010 -es évek egyik legelterjedtebb csatlakozó típusa volt. Korlátozottságai ellenére még napjainkban is kedvelt típus, habár lassabb adatátvitelt vagy készülék töltést biztosít.
 

USB 2.0 

Napjainkban már többféle USB szabvány létezik, ha külsőjükben nincs is nagyobb felelhető különbség. Az USB szabvány fogja meghatározni kábel teljesítési sebességét és funkcióját. A 2001 óta használatba került szabvány már ikonikussá vált az elektronika területén, ezt nevezik USB 2.0-nak, amit számos készülékeken megtalálunk. Az USB 2.0 480 Mbit/s-os adatátviteli sebességet biztosít a felhasználók számára.  
 

ABS borítás a tartósság érdekében

Egy nagy szilárdságú erős ABS borítású kábel. Nagy tisztaságú, oxigénmentes tiszta rézhuzalos kialakítás, kis ellenállás és nagy vezetőképesség jellemzi. A kábel kiváló, prémium minőségű, környezettudatos alapanyagokból készült, szigorú ellenőrzés mellett. Ideális választás, ha a stabil adatátviteli sebességet szereted.

YCU 222 BSR

Specifikáció:

Kábel típus:  töltő-, és adatkábel
1. csatlakozó:  USB 2.0
2. csatlakozó: microUSB
Csatlakozó anyaga:  alumínium 
Kábel borítás: ABS / PVC
Adatátviteli sebesség:  480 Mb/s
Áramerősség: 2.4 A
Hosszúság: 2,0 méter
Szín:  ezüst

Letölthető

Képek Letöltés