menu
YAC G20

USB C fali töltő 20W

  1. Kompakt méretek
  2. Univerzális használat
  3. Innovatív GaN technológia

A gyors töltés új korszaka

A GaN VOLT töltő nagy teljesítményt, kompakt méretet és sokoldalú használatot kínál. A mobileszközök gyors és biztonságos töltéséről két USB C kimeneti csatlakozó gondoskodik, amelyek maximális teljesítménye 20 W, és támogatják a QC 4.0+, PD 3.0, AFC, FCP és egyéb töltési protokollokat.
Další
Zpět
A gyors töltés új korszaka

Biztonságosan és gyorsan

Bízzon a biztonságos és gyors töltésben az
Apple 2.4A,
USB Power Delivery 3.0
Quick Charge 2.0/3.0/4.0+
HUAWEI FCP/SCP
SANSUNG AFC
Další
Zpět
Biztonságosan és gyorsan

Alacsony súly és kompakt méret

Alacsony súlyának és kompakt méretének köszönhetően ideális utazásra vagy póttöltőként.
Další
Zpět
Alacsony súly és kompakt méret

Maximális biztonság

A maximális biztonság érdekében a töltő többszörös védelmet nyújt túlfeszültség, túlterhelés, feszültség és rövidzárlat ellen.
Další
Zpět
Maximális biztonság

Univerzális töltő

Többé nincs szüksége különböző töltőkre a különböző készülékekhez. A VOLT univerzális töltő a legtöbb mobileszközhöz, például telefonokhoz, táblagépekhez és egyéb elektronikus kiegészítőkhöz illik.
Další
Zpět
Univerzális töltő
Ha a készülékének kezd lemerülni az áramellátása, nincs idő pánikra.
Dolgoznia kell, kedvenc podcastját hallgatni vagy az interneten böngészni? Számíthat az ultraerős és hordozható YENKEE YAC G20 VOLT hálózati töltőre USB-C csatlakozóval, amely stabil és gyors töltést biztosít akár 20 W-ig.

Biztonságosabb töltés intelligens chippel

Abban a pillanatban, hogy készülékét a YENKEE YAC G20 VOLT töltőhöz csatlakoztatja, egy intelligens chip kiértékeli a kimeneti teljesítményt és a töltési sebességet, hogy biztosítsa, hogy nincs veszélyes túltöltés, túlfeszültség vagy rövidzárlat. Az innovatív gallium-nitrid technológia lehetővé tette egy olyan töltő létrehozását, amelynek teste akár 30%-kal kisebb, mint a hasonló teljesítményű hagyományos töltőké. Így kényelmesen elfér a zsebében, a hátizsákjába teheti vagy a táskájába rejtheti. Mindig kéznél van, akár az iskolában, akár a munkahelyeden, akár útközben.

Univerzális, megfordítható USB-C csatlakozó

A kompakt és stílusos kialakítás a YENKEE logóval a teljes akkumulátor jelképe lesz kedvenc eszközöd számára. Kis méretének köszönhetően útközben vagy tartalék töltőként is használhatod. A praktikus YENKEE YAC G20 VOLT hálózati töltő biztonságos töltést biztosít, amely kompatibilis a QC 2.0/3.0, PD 3.0, Apple 2.4A, AFC és FCP/SCP protokollokkal. A töltés csatlakoztatásához az USB-C csatlakozót használja, amely nagyon sokoldalúan használható, és számos elterjedt eszközön megtalálható.
YAC G20

Specifikáció:

Modell azonosítója: YAC G20
Bemeneti feszültség: AC  100–240 V
Bemeneti frekvencia:  50/60 Hz
Kimeneti feszültség:  DC max. 12,0 V
Kimeneti áram:  max. 3,0 A
Kimeneti teljesítmény: max. 20,0W
Átlagos aktív hatásfok:  87,34 %
Účinnost při nízké zátěži (10 %): 80,11 %
Hatékonyság alacsony terhelésnél (10 %): 0,027 W
Méretek: 32x31x32mm

Letölthető

Képek Letöltés