menu
YAC G35

USB C fali töltő 35W

  1. Kompakt méretek
  2. Univerzális használat
  3. Innovatív GaN technológia

A gyors töltés új korszaka

A GaN VOLT töltő nagy teljesítményt, kompakt méretet és sokoldalú használatot kínál. A mobileszközök gyors és biztonságos töltéséről két USB C kimeneti csatlakozó gondoskodik, amelyek maximális teljesítménye 35 W, és támogatják a QC 4.0+, PD 3.0, AFC, FCP és egyéb töltési protokollokat.
Další
Zpět
A gyors töltés új korszaka

Biztonságosan és gyorsan

Bízzon a biztonságos és gyors töltésben az
Apple 2.4A,
USB Power Delivery 3.0
Quick Charge 2.0/3.0/4.0+
HUAWEI FCP/SCP
SANSUNG AFC
Další
Zpět
Biztonságosan és gyorsan

Alacsony súly és kompakt méret

Alacsony súlyának és kompakt méretének köszönhetően ideális utazásra vagy póttöltőként.
Další
Zpět
Alacsony súly és kompakt méret

Maximális biztonság

A maximális biztonság érdekében a töltő többszörös védelmet nyújt túlfeszültség, túlterhelés, feszültség és rövidzárlat ellen.
Další
Zpět
Maximális biztonság

Univerzális töltő

Többé nincs szüksége különböző töltőkre a különböző készülékekhez. A VOLT univerzális töltő a legtöbb mobileszközhöz, például telefonokhoz, táblagépekhez és egyéb elektronikus kiegészítőkhöz illik.
Další
Zpět
Univerzális töltő

YENKEE YAC G35 VOLT USB-C töltő

VOLT - a töltés új korszaka. Ha a készülékének kezd lemerülni az áramellátása, nincs idő pánikra. 
Dolgoznia kell, kedvenc podcastját hallgatni vagy az interneten böngészni? Számíthat az ultraerős és hordozható YENKEE YAC G35 VOLT hálózati töltőre USB-C csatlakozóval, amely stabil és gyors töltést biztosít akár 35 W-ig. 

Biztonságosabb töltés az intelligens chippel

Abban a pillanatban, hogy készülékét a YENKEE YAC G35 VOLT töltőhöz csatlakoztatja, egy intelligens chip kiértékeli a kimeneti teljesítményt és a töltési sebességet, hogy biztosítsa, hogy nem történik veszélyes túltöltés, túlfeszültség vagy rövidzárlat. Az innovatív gallium-nitrid technológia lehetővé tette egy olyan töltő létrehozását, amelynek teste akár 30%-kal kisebb, mint a hasonló teljesítményű hagyományos töltőké. Így kényelmesen elfér a zsebében, elfér a hátizsákjában vagy elrejtheti a kézitáskájában. Mindig kéznél van, akár az iskolában, akár a munkahelyeden, akár útközben.

Univerzális, megfordítható USB-C csatlakozó

A kompakt és stílusos kialakítás a YENKEE logóval a teli akkumulátor jelképe lesz kedvenc eszközöd számára. Kis méretének köszönhetően útközben vagy tartalék töltőként is használhatod. A YENKEE YAC G35 VOLT univerzális hálózati töltő a QC 2.0, QC 3.0, QC 4.0+, PD 3.0, Apple 2.4A, AFC és FCP/SCP protokollokkal kompatibilis biztonságos töltést biztosít. A töltési csatlakozásokhoz az USB-C csatlakozót használja, amely nagyon sokoldalú, és számos gyakori eszközön megtalálható. 
 
YAC G35

Specifikáció:

Modell azonosítója: YAC G35
Bemeneti feszültség: 100–240 V
Bemeneti frekvencia: 50/60 Hz
Kimeneti feszültség max. 20,0 V
Kimeneti áram:   3,0 A
Kimeneti teljesítmény: 35,0W
Átlagos aktív hatásfok:  89,37 %
Hatékonyság alacsony terhelésnél (10 %): 79,34 %
Energiafogyasztás üresjáratban: 0,039 W
Méretek:: 32x35x40mm

Letölthető

Képek Letöltés