menu
YAC G35D

Kettős USB C fali töltő 35W

  1. Kompakt méretek
  2. Dual USB C kimenet
  3. Innovatív GaN technológia

A gyors töltés új korszaka

A GaN VOLT töltő nagy teljesítményt, kompakt méretet és sokoldalú használatot kínál. A mobileszközök gyors és biztonságos töltéséről két USB C kimeneti csatlakozó gondoskodik, amelyek maximális teljesítménye 35 W, és támogatják a QC 4.0+, PD 3.0, AFC, FCP és egyéb töltési protokollokat.
Další
Zpět
A gyors töltés új korszaka

Biztonságosan és gyorsan

Bízzon a biztonságos és gyors töltésben az
Apple 2.4A,
USB Power Delivery 3.0
Quick Charge 2.0/3.0/4.0+
HUAWEI FCP/SCP
SANSUNG AFC
Další
Zpět
Biztonságosan és gyorsan

Alacsony súly és kompakt méret

Alacsony súlyának és kompakt méretének köszönhetően ideális utazásra vagy póttöltőként.
Další
Zpět
Alacsony súly és kompakt méret

Maximális biztonság

A maximális biztonság érdekében a töltő többszörös védelmet nyújt túlfeszültség, túlterhelés, feszültség és rövidzárlat ellen.
Další
Zpět
Maximális biztonság

Univerzális töltő

Többé nincs szüksége különböző töltőkre a különböző készülékekhez. A VOLT univerzális töltő a legtöbb mobileszközhöz, például telefonokhoz, táblagépekhez és egyéb elektronikus kiegészítőkhöz illik.
Další
Zpět
Univerzális töltő

YENKEE YAC G35D USB-C töltő

Innovatív GaN technológia
Akár 35 W kimeneti teljesítmény
Kompakt méret
Kettős USB-C kimenet
Az innovatív GaN technológiával ellátott töltő újra működésbe hozza elektronikáját

A töltés új korszaka kezdődik

Dolgoznia kell, hallgatnia kell kedvenc podcastját vagy szörföznie kell az interneten? Bízhat a nagyon nagy teljesítményű és hordozható YENKEE YAC G35D hálózati töltőben 2 USB-C csatlakozóval, amely akár 35 W-os stabil és gyors töltést tesz lehetővé. Egyszerre két eszközt tölthet - Android mobiltelefon, iPhone, iPad , laptop, táblagép, fejhallgató, power bank vagy bármilyen más USB-C csatlakozóval rendelkező eszköz.

Nagyobb biztonság az intelligens chippel 

Abban a pillanatban, hogy készülékedet a YENKEE YAC G35D töltőhöz csatlakoztatod, egy intelligens chip értékeli a kimeneti teljesítményt és a töltési sebességet, hogy biztosítsa, hogy nincs veszélyes túlterhelés, túlfeszültség vagy rövidzárlat. Az innovatív gallium-nitrid technológia lehetővé tette egy olyan töltő létrehozását, amelynek teste akár 30%-kal kisebb, mint a hasonló teljesítményű hagyományos töltőké. Így kényelmesen elfér a zsebében, laptop- vagy táblagéphüvelybe teheti, vagy elrejtheti a kézitáskájában. Így mindig kéznél van, akár az iskolában, akár a munkahelyeden, akár útközben.

Univerzális kettős USB-C csatlakozó

A kompakt és stílusos kialakítás a YENKEE logóval a teli akkumulátor jelképe lesz kedvenc eszközöd számára. Kis méretének köszönhetően útközben vagy tartalék töltőként is használhatod. A YENKEE YAC G35D univerzális hálózati töltő a QC 2.0, QC 3.0, QC 4.0+, PD 3.0, Apple 2.4A, AFC és FCP/SCP protokollokkal kompatibilis biztonságos töltést biztosít. A töltés csatlakoztatásához az USB-C csatlakozót (2× bemenet) használja, amely nagyon sokoldalú, és számos gyakori eszközön megtalálható. 
YAC G35D

Specifikáció:

Modell azonosítója: YAC G35D
Bemeneti feszültség:  AC 100–240 V
Bemeneti frekvencia:  50/60 Hz
Kimeneti feszültség: DC max. 20,0 V
Kimeneti áram: 3,0 A
Kimeneti teljesítmény:  35,0W
Kimeneti teljesítmény C1 + C2:  18,0W + 17,0W
Átlagos aktív hatásfok:  89,06 %
Hatékonyság alacsony terhelésnél (10 %): 81,21 %
Energiafogyasztás üresjáratban: 0,173 W

Letölthető

Képek Letöltés