menu
Színek
YMS 3001BK

Ultrakönnyű vezeték nélküli gamer egér SWIPE

  1. Nagyon alacsony tömeg
  2. Testreszabható kialakítás
  3. Pixart 3370 csúcskategóriás játékszenzor
Színek

Ultimate gyilkos

A Swipe gamer egér csúcskategóriás Pixart 3370 optikai érzékelővel rendelkezik, magas, 19000 DPI-vel, amely a „Polling Rate” mintavételezési aránnyal együtt a játékprogramban igény szerint részletesen beállítható. A „Lift off Distance” azt a magasságot határozza meg, ahonnan az egér elkezdi a felület pásztázását. A „Debounce Time” a gombnyomásból származó ismételt jelek szabályozására szolgál. Ezeket az exkluzív funkciókat mind megtalálod a SWIPE prémium egér burkolata alatt.

Fantázia határok nélkül

A teljesítmény ugyanolyan fontos, mint a forma. A SWIPE gamer egér olyan jól simul a kezedbe, hogy el sem akarod majd engedni. Az egér formáját a profi gamerek magas elvárásai ihlették. A kiváló ergonomikus kialakítás, beleértve a 4 cserélhető burkolatot is, azt bizonyítja, hogy szabadjára engedheted a fantáziádat. A SWIPE gamer egeret úgy terveztük, hogy egybeolvadjon a kezeddel.

A régi előítéletek gyilkosa

A SWIPE vezeték nélküli egér a 2,4 GHz-es vevőkészüléken keresztül kényelmesen kommunikál a számítógéppel, így a reakcióid gyakorlatilag teljesen azonnaliak lesznek. Ints véglég búcsút a vezetékes egereknek és éld át a felszabadító szabadságot kedvenc játékaiddal. A beépített 300 mAh kapacitású akkumulátor akár 44 órányi folyamatos használatot is lehetővé tesz. A hagyományosabb beállítások kedvelői az egeret modern USB C csatlakozóval is használhatják, ami a csomagban található az USB A átalakítóval együtt.

A te egered, a te szabályaid!

Legyél mester, és irányítsd a játék világát a saját szabályaid szerint. A SWIPE gamer egér fő alkotórésze egy nagy teljesítményű játékszoftver, amellyel magad választhatod ki, hogy milyen módban szeretnél játszani. A komplex rendszernek és a számtalan funkciónak köszönhetően olyan sokoldalúságot tapasztalhatsz meg, amit a játékműfajok többségénél kihasználhatsz. Lazíts, programozd át az egeret a kedvenc játékod szerint, és a háttérvilágítással együtt mindent tökéletesen finomhangolhatsz. Állíts be makrókat a kedved szerint, és ments el minden információt a számítógépedbe. Bárhol is vagy a világon, egyszerűen feltöltheted a fájlt és ott folytathatod, ahol abbahagytad.
YMS 3001BK

Specifikáció:

Egér típus akkumulátoros
Felhasználási terület otthoni és irodai használatra
Jel vétel nano vevő
Csatlakozás 2,4 G vezeték nélkül / USB C - USB A
Gombok száma 6
Névleges bemenet 5 V < 400 mA
Beépített akkumulátor 300 mAh (Lithium Polymer)
Csatlakozás 2,4G vezeték nélküli / USB C – USB A
Hatótávolság 10 m
Csatlakoztatás típusa USB 2.0
Érzékelő: optikai, PAW3370
Felbontás 19000 DPI
Az érzékelés frekvenciája 125/250/500/1000 Hz
Gyorsulás 50G
Az adó max. teljesítménye 2405 MHz – 2475 MHz frekvencia mellett 100mV
Folyamatos működési idő Kb. 44 óra (az érzékelés frekvenciája 1000 Hz RGB nélkül)
A kábel hossza 1,8 m (paracord)
Méretek 125 × 63 × 40 mm
Az egér tömege kb. 65 g
Szín fekete
Rendszerkövetelmények USB 2.0 csatlakozás
  Windows 7/8/10 vagy újabb verzió
  Mac OS X vagy újabb verzió

Letölthető

Megfelelőségi nyilatkozat Letöltés
Használati utasítás Letöltés
Software Letöltés
Képek Letöltés