menu
Színek
YCU 341 RD

Adat-, és töltő kábel - USB-C, LED

  1. Ellenálló anyag
  2. Elegáns és praktikus
  3. Adatszinkronizáció sebesség akár 480 Mb/s
Színek

SZÍNEKKEL TELI TÉR

Különleges kábel, amely segít egyszerűsíteni a mindennapi teendőket. Fő előnye a kábelt borító LED-diódák. Rögtön a csatlakoztatás után (legyen az a számítógép vagy a konnektor) áramlani kezd benne a fény, amely minden megszokott helyiségből varázslatosan fénylő mágikus helyet varázsol. A világítás intenzitása az áram erősségétől függően módosul, és teljes feltöltöttség esetén automatikusan kikapcsol.
 

USB 2.0 

Napjainkban már többféle USB szabvány létezik, ha külsőjükben nincs is nagyobb felelhető különbség. Az USB szabvány fogja meghatározni kábel teljesítési sebességét és funkcióját. A 2001 óta használatban került szabvány már ikonikussá vált az elektronika területén, ezt nevezik USB 2.0-nak, amit számos készülékeken megtalálunk. Az USB 2.0 480 Mbit/s-os adatátviteli sebességet biztosít a felhasználók számára.  
 

USB C csatlakozó 

Az USB-C csatlakozó napjainkban kezd elterjedni. Kialakításának köszönhetően nem csak egyféleképpen csatlakoztatható a készülékhez, mint például a micro USB csatlakozó esetén. Méretileg megegyezik az elődjével, de mindkét irányba tud tölteni, és bizonyos esetekben együtt jár az úgynevezett USB PD (USB Power Delivery) technológiával, aminek köszönhetően a töltési teljesítmény magasabb. 
YCU 341 RD

Specifikáció:

Kábel típus: töltő-, és adatkábel
1. csatlakozó: USB 2.0
2. csatlakozó:  USB C
Csatlakozó anyaga:  alumínium 
Kábel borítás: ABS / PVC
Adatátviteli sebesség:  480 Mb/s
Áramerősség: 3,0 A
Hosszúság: 1,0 méter
Szín: piros

Letölthető

Képek Letöltés