menu
Színek
YAC 2027WH

Hálózati USB C töltő

  1. Kompakt kialakítás
  2. Többszörös védelmi rendszerrel felszerelt
  3. Okostelefonokhoz és táblagépekhez tervezve
Színek

YENKEE YAC 2027

A Yenkee YAC 2027 hálózati töltő USB C kábellel van felszerelve. A YAC 2027 akár 2 Amperes teljesítményre is képes. Az integrált kábel hosszúsága 130 cm. Minden magyarországi fali aljzattal kompatibilis. Ideális választás tabletek, mobiltelefonok töltésére. A maximális biztonság érdekében a töltő többszörös védelmet nyújt túlfeszültség, túlterhelés, feszültség és rövidzárlat ellen.
 

KÉTIRÁNYÚ TÁPELLÁTÁS

Az USB C egy új generációs kétoldalas csatlakozó. Fokozatosan fogja felváltani a nagyobb és széles körben elterjedt USB A típust. Az USB csatlakozó azonban nem azonos az USB szabvánnyal. A szabvány elsősorban az adatátviteli sebességet és a csatlakoztatott eszközök tápellátását garantálja.

Az USB C csatlakozó segítségével, amely USB 3.2 Gen2 interfésszel rendelkezik, lehetőségünk van különféle eszközök tápellátására, mint például laptopok vagy monitorok. Ugyanis nagyobb áramerősség továbbítására képes (20 V, 5 A az 5 V és 0,9 A helyett). Ezenkívül egyetlen kábellel csatlakozhatunk az adat- és energiaforráshoz.
 

TÖBBSZÖRÖS VÉDELEMI RENDSZER

A biztonságos használat számunkra az egyik legfontosabb. Ezért termékeinket többszörös védelemi rendszerrel szereltük fel mint, rövidzárlat-, túlterhelés-, túlmelegedés- vagy akár túltöltés elleni védelem formájában. Így biztosítjuk a készüléked, és egyéb eszközeid védelmét. 

 
YAC 2027WH

Specifikáció:

Modellazonosító: YAC 2027
Bemenő feszültség: AC 100 - 240V
Bemenő váltóáram frekvenciája: 50/60Hz
Kimenő feszültség: DC 5,0V
Kimenő áramerősség: 2,0 A
Kimenő teljesítmény: 10,0W
Aktív üzemmódban mért átlagos hatásfok: 78,9%
Üresjárási üzemmódban mért energiafogyasztás:  0,05 W
Kimeneti csatlakozó:  USB C
A kábel hosszúsága: 130 cm
Szín:  fehér

 

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Képek Letöltés