menu
Színek
YAC 5300BK

3 az 1-ben vezeték nélküli töltőállomás

  1. Elegáns külső
  2. Gyors vezeték nélküli töltés 15 W
  3. Három készülék egyidejű töltése
Színek

Egy állomás mindent ural

3az1-ben töltőállomás vagyok, amely egyszerre akár három eszközt is képes tölteni.
Další
Zpět
Egy állomás mindent ural

Energia az összeállításodhoz

Bármilyen Qi-tanúsítvánnyal ellátott mobiltelefont tudok táplálni. A másik két helyet az Apple Airpods fejhallgató és az Apple Watch óra foglalhatja el.
Další
Zpět
Energia az összeállításodhoz

Ilyen gyorsan. Ilyen biztonságosan

Csak rá kell tennie a telefont az alátétre, és a vezeték nélküli töltés automatikusan elindul. A telefon vízszintesen és függőlegesen is tölthető.
Další
Zpět
Ilyen gyorsan. Ilyen biztonságosan

LED

A töltési állapotot egy LED jelzőfény jelzi, amely a töltőállomás pereme körül világít. A LED jelzőfény az érintőgombbal kikapcsolható.
Další
Zpět
LED

Evolúció a töltésben

Nagyszerű kiegészítő is lehetek bármilyen belső kialakításhoz.
Další
Zpět
Evolúció a töltésben

Energia az összeállításodhoz

A vezeték nélküli töltés már nem jelent problémát. A Yennke 3az1-ben töltőállomás egyszerre akár három eszközt is képes tölteni. Bármilyen Qi-tanúsítvánnyal ellátott mobiltelefont tud táplálni. A másik két helyet az Apple Airpods fejhallgató és az Apple Watch óra foglalhatja el. Minden könnyen és gyorsan csatlakozik. A töltés automatikusan elindul, és nem kell semmivel törődnöd. A beépített lightning-csatlakozó gondoskodik az Airpodok csatlakoztatásáról. Az óra esetében számíthatsz a mágnesre, amely megtartja azt és megakadályozza az véletlenszerű leesését.

Ilyen gyorsan. Ilyen biztonságosan

A lehető leggyorsabb töltéshez csatlakoztatható egy QuickCharge 2.0 vagy 3.0 technológiával ellátott adapterhez, és akár 15 W teljesítményt is tud szolgáltatni. A telefon töltési sebessége jelentősen megnő, így a lemerült elektronika többé nem tart fel. Mindezt megteheted a maximális biztonság fenntartása mellett. Védve van a túlmelegedés, a túlfeszültség és a túláram kimenet ellen. Ezen felül beépített idegen tárgy-érzékelővel rendelkezik, tehát határozottan nem kell aggódni.

Evolúció a töltésben

Nagyszerű kiegészítő is lehet bármilyen belső kialakításhoz. Akár az éjjeliszekrényen, az irodában az íróasztalon vagy a konyhapulton tarthatod bárhova be tud illeszkedni. Finom és elegáns kialakítás! A beépített LED-jelző, nagyon könnyen tájékoztat a töltés aktuális állapotáról, vagy figyelmeztet olyan idegen tárgyra, amelyet a vezeték nélküli töltés nem támogat. Éjszaka az érintőgombbal kikapcsolhatod a LED-jelzőt, így zavartalanul aludhatsz

 

YAC 5300BK

Specifikáció:

Bemenet 12 V / 2 A, 9 V / 2,7 A
  C típusú port
Kimenet 15 W / 10 W / 7,5 W / 5 W
Átviteli távolság ≤ 8 mm
Konverziós arány ≤ 73 %
Méretek 136 × 101 × 136 mm

Letölthető

Képek Letöltés
Használati utasítás Letöltés
Megfelelőségi nyilatkozat Letöltés