menu
Színek
YGC 100YW

HORNET Gamer szék

  1. Maximális kényelem és variálható beállítás
  2. Ellenálló PU bőr és formázott hab párnázat
  3. Stabil fémkeret és ötkarú alapzat
Színek

Olyan fotel, amilyennek lennie kell

A HORNET gamer szék maximális kényelmet és kitűnő játékélményt biztosít. A sok különböző beállításnak, a különféle anyagok kombinációjának és az ergonomikus kialakításnak köszönhetően korlátok nélkül és kényelmesen használhatja játékhoz.
Další
Zpět
Olyan fotel, amilyennek lennie kell

Kényelem mindenek felett

A finoman kipárnázott könyöktámasz 3D-s beállítást tesz lehetővé, így beállíthatja a magasságát, a vízszintes szögét és a hosszát válla, könyöke és keze optimális elhelyezése érdekében.
Další
Zpět
Kényelem mindenek felett

A királyok fotelje

Az ülőke váza robusztus acélból készült, kárpitja pedig nyitott pórusú kényelmes és szellőző hideghabból készült, amely rendkívüli kényelmet, szellőzést és formatartást biztosít.
Další
Zpět
A királyok fotelje

Ahogy tetszik

Az ülőke magasságát 47 és 54 cm között lehet állítani, és a lengő mechanizmus akár 15 fokos hátradőlést is lehetővé tesz. A támlát bármilyen szögbe állíthatja 90 és 180 fok között, ami lehetővé teszi, hogy megfelelő pozíciót válasszon a játékhoz, a tanuláshoz vagy a pihenéshez.
Další
Zpět
Ahogy tetszik

Csendes tartó

A szék sima és csendes mozgását puha poliuretánnal bevont 60 mm-es műanyag kerekek biztosítják, ami mind puha, mind kemény felületre alkalmas. Az acélvázat, a kerekeket és a 4. biztonsági osztályba tartozó gázliftes emelőt magában foglaló teljes alapzatot 150 kg maximális terhelésre tervezték.
Další
Zpět
Csendes tartó

Yenkee YGC 100YW HORNET gamer szék

A királyok fotelje

Megszabadít a hátfájástól, a kényelmetlenségtől és bármiféle diszkomfort érzéstől játék közben. A gamer szék robusztus acélból készült, amely a végtelen hosszú játékokat is kibírja. A másik előnye az ergonómia. Párnázott könyöktámaszok 3D állíthatósággal, melyeket pontosan az elképzeléseid szerint állíthatsz be. Magasságukat, a vízszintes szögüket és hosszúságukat néhány egyszerű mozdulattal módosíthatod.

Kényelem mindenek felett

A kényelmes és jól szellőző hideghabnak köszönhetően soha többé nem akarsz majd kiszállni. Az ellenálló PU kárpitozás a fotelt tartósabbá és elegánsabbá teszi.

Ahogy tetszik

Rendkívül sokféle beállítással rendelkezik. Az ülés magasságát 47 és 54 centiméter között állíthatod be. A háttámla dőlésszögét 90-től 180 fokig bármekkorára beállíthatod. A hintázó mechanizmus ráadásul akár 15 fokos hátradőlést is lehetővé tesz.

Csendes tartó

Csendesség és tartósság egyszerre. 60 mm-es, finom poliuretánnal borított műanyag kerekeinek köszönhetően mozgása csendes, bármilyen felületre alkalmas. Masszív szerkezete ugyanakkor akár 150 kilós terhelést is elbír.
YGC 100YW

Specifikáció:

Anyagok Karcálló PU bőr
Párnázás hidegen formázott hab
Mechanizmus Kar (pillangó)
Könyöktámasz 3D beállítás
Gázliftes emelő 4. osztály
Az alapzat anyaga fém
A kerekek mérete 60 mm
A kerekek anyaga finom poliuretánnal borított nylonmag
A háttámasz beállítása 90° – 180° (ingás 90° – 105°)
Az ülőke magassága 47 – 54 cm
Az ülőke mérete 40 x 48 cm
Terhelhetőség 150 kg

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Képek Letöltés