menu
Színek
YGC 100RD

Gamer szék - SABOTAGE

  1. Maximális kényelem és variálható beállítás
  2. Ellenálló PU bőr és formázott hab párnázat
  3. Stabil fémkeret és ötkarú alapzat
Színek

Olyan fotel, amilyennek lennie kell

A SABOTAGE gamer szék maximális kényelmet és kitűnő játékélményt biztosít. A sok különböző beállításnak, a különféle anyagok kombinációjának és az ergonomikus kialakításnak köszönhetően korlátok nélkül és kényelmesen használhatja játékhoz.
Další
Zpět
Olyan fotel, amilyennek lennie kell

Kényelem mindenek felett

A finoman kipárnázott könyöktámasz 3D-s beállítást tesz lehetővé, így beállíthatja a magasságát, a vízszintes szögét és a hosszát válla, könyöke és keze optimális elhelyezése érdekében.
Další
Zpět
Kényelem mindenek felett

Szabotálja a kényelmetlenséget

Az ülőke váza robusztus acélból készült, kárpitja pedig nyitott pórusú kényelmes és szellőző hideghabból készült, amely rendkívüli kényelmet, szellőzést és formatartást biztosít.
Další
Zpět
Szabotálja a kényelmetlenséget

Ahogy tetszik

Az ülőke magasságát 47 és 54 cm között lehet állítani, és a lengő mechanizmus akár 15 fokos hátradőlést is lehetővé tesz. A támlát bármilyen szögbe állíthatja 90 és 180 fok között, ami lehetővé teszi, hogy megfelelő pozíciót válasszon a játékhoz, a tanuláshoz vagy a pihenéshez.
Další
Zpět
Ahogy tetszik

Csendes tartó

A szék sima és csendes mozgását puha poliuretánnal bevont 60 mm-es műanyag kerekek biztosítják, ami mind puha, mind kemény felületre alkalmas. Az acélvázat, a kerekeket és a 4. biztonsági osztályba tartozó gázliftes emelőt magában foglaló teljes alapzatot 150 kg maximális terhelésre tervezték.
Další
Zpět
Csendes tartó

Yenkee YGC 100RD gamer szék 


Szabotáld a kényelmetlenséget

Szabotáld a hátfájást, a kényelmetlenséget és bármiféle diszkomfort érzést játék közben. Ez a gamer szék robusztus acélból készült, amely a végtelen hosszú játékokat is kibírja. A másik előnye az ergonómia. Párnázott könyöktámaszok 3D állíthatósággal, melyeket pontosan az elképzeléseid szerint állíthatsz be. Magasságukat, a vízszintes szögüket és hosszúságukat néhány egyszerű mozdulattal módosíthatod.


Kényelem mindenek felett

A kényelmes és jól szellőző hideghabnak köszönhetően, soha többé nem akarsz majd kiszállni. Az ellenálló PU kárpitozás a fotelt tartósabbá és elegánsabbá teszi.


Ahogy tetszik

Rendkívül sokféle beállítással rendelkezik. Az ülés magasságát 47 és 54 centiméter között állíthatod be. A háttámla dőlésszögét 90-től 180 fokig bármekkorára beállíthatod. A hintázó mechanizmus ráadásul akár 15 fokos hátradőlést is lehetővé tesz.


Csendes tartó

Csendesség és tartósság egyszerre. 60 mm-es, finom poliuretánnal borított műanyag kerekeinek köszönhetően mozgása csendes, bármilyen felületre alkalmas. Masszív szerkezete ugyanakkor akár 150 kilós terhelést is elbír.
YGC 100RD

Specifikáció:

Anyagok Karcálló PU bőr
Párnázás hidegen formázott hab
Mechanizmus Kar (pillangó)
Könyöktámasz 3D beállítás
Gázliftes emelő 4. osztály
Az alapzat anyaga fém
A kerekek mérete 60 mm
A kerekek anyaga finom poliuretánnal borított nylonmag
A háttámasz beállítása 90° – 180° (ingás 90° – 105°)
Az ülőke magassága 47 – 54 cm
Az ülőke mérete 40 x 48 cm
Terhelhetőség 150 kg

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Megfelelőségi nyilatkozat Letöltés
Képek Letöltés