menu
Színek
YPM 9040BE

Széles egér- és billentyűzetpad

  1. Egyenletes egérmozgás
  2. Jobb billentyűzetstabilitás
  3. Rendkívül tapadó, csúszásmentes gumialap
Színek

Dolgozzon hatékonyan

Egy jól működő iroda elsősorban stílus és kényelem kérdése. Képzeljen el egy egérpadot, amely méretével és praktikumával minden képzeletét felülmúlja. A YENkEE YPM 9040BE pad garantálja a billentyűzet magas szintű stabilitását és egyben az egér teljesítményét. Kiváló minőségű anyagokból készült, beleértve az éleket, amelyek erős öltésekkel vannak megerősítve, hogy megakadályozzák a sérüléseket és deformációkat, és összességében jelentősen meghosszabbítják a termék élettartamát.

Kiegyensúlyozott technológia

A pad felülete biztosítja az egér kiegyensúlyozott csúszómozgását és a nagy pontosságú mozgáskövetést, ami minden felhasználó számára szükséges adag komfortérzetet és kényelmet jelent a napi használat során. Felületének és az alkalmazott feldolgozási technológiának köszönhetően a pad alkalmas optikai lézeregerek érzékelőihez is.

Nem szalad el

Már az első használat után értékelni fogja a széles egér- és billentyűzetpad kiemelkedően praktikus használatát. A rendkívül tapadó és csúszásmentes gumitalp teljes mértékben megakadályozza, hogy csúszkáljon az asztalán. Mondjon búcsút a padoknak, amelyek folyamatosan vándorolnak az asztalán, és élvezze a tökéletes stabilitás érzését.
YPM 9040BE

Specifikáció:

Méretek 900 x 400 x 4 mm
Felület anyaga Pamut
Az alap anyaga Gumi
Tömeg 750 g
Szín Kék

Letölthető

Képek Letöltés