menu
Színek
YPM 9040GY

Széles egér- és billentyűzetpad

  1. Az egér egyenletes mozgása
  2. Jobb billentyűzetstabilitás
  3. Nagyon tapadó, csúszásmentes gumitalp
Színek

Dolgozzon hatékonyan

A munkahelyi iroda elsősorban stílus és kényelem kérdése. Képzeljen el egy egérpadot, amely méretével és praktikumával minden képzeletét felülmúlja. A YEKNEE YPM 9040BE pad garantálja a billentyűzet magas szintű stabilitását és egyben az egér teljesítményét. Kiváló minőségű anyagokból készült, beleértve az éleket, amelyek erős öltésekkel vannak megerősítve, hogy megakadályozzák a sérüléseket és deformációkat, és összességében jelentősen meghosszabbítják a termék élettartamát.

Kiegyensúlyozott technológia

A pad felülete biztosítja az egér kiegyensúlyozott csúszómozgását és a nagy pontosságú mozgáskövetést, ami minden felhasználó számára szükséges adag komfortérzetet és kényelmet jelent a napi használat során. Felületének és az alkalmazott feldolgozási technológiának köszönhetően a pad alkalmas optikai lézeregerek érzékelőihez is.

Nem szalad el

Már az első használat után értékelni fogja a széles egér- és billentyűzetpad kiemelkedően praktikus használatát. A rendkívül tapadó és csúszásmentes gumialap teljes mértékben megakadályozza, hogy csúszkáljon az asztalán. Mondjon búcsút a padoknak, amelyek folyamatosan vándorolnak az asztalán, és élvezze a tökéletes stabilitás érzését.
YPM 9040GY

Specifikáció:

Méretek 900 x 400 x 4 mm
Felület anyaga Pamut
Az alap anyaga Gumi
Tömeg 750 g

Letölthető

Képek Letöltés